15 Mayıs 2010 Cumartesi

bölgesel incelme ve lazer





SILHOUETTE ile SELLÜLİTE ve ZAYIFLAMA (LPG)
Sellülite tedavisinde etkin, estetik ve pratik bir çözüm olan "Silhouette / LPG", subdermal terapi olarak isimlendirilen terapistik bir masaj tekniği kullanır.Lokal dolaşımı ve lenf drenajını arttıran bu manevralarla yağ hücrelerinin volümlerinin azalması sağlanır.
Vakumlu masaj tekniği ile cilt altı, derin yağ tabakaları ve kaslar etkilenir. Her biri 30-40dk olan seanslar haftada 2 kez uygulanabilir. Böylece dolaşım hızlanır, yağların parçalanarak lenf drenajına mobilizasyonu sağlanır, sellülitli deri görüntüsü değişirken, kaslar sıklaşır ve bölgesel incelme elde edilir.10. seanstan sonra sellülitli deri görüntüsü düzelmeye başlar. Tedavi 15-16 seans sürer.
Merkezimizde ayrica kişiye uygun diyet programları hazırlanmakta ve beslenme sorunları olanlar için uygulamalar yapılmaktadır.




KARBOKSİTERAPİ



Karbondioksit gazının deri altı bağ dokusu ve yağlı dokulara belli bir hız ve basınç ile güvenli bir şekilde verilmesidir.
Uygulama alanları



Bölgesel yağ depolanmarı
Selülit
Doku elastikiyetinde azalma ve sarkmalar


Etki mekanizması


Direkt etki ile yağ hücrelerini yıkıma uğratır.
Uygulama bölgesinde oksijenlenmeyi ve kan akımını arttırarak metabolizmayı hızlandırır. Bunun sonucunda yağ hücrelerinde küçülme ve daha sıkı, sağlıklı bir cilt görünümü elde edilir.

Uygulama Sıklığı


Haftada 1-2 kez olup, ortalama 15-20 seans uygulanmaktadır. Altıncı seanstan sonra ciltte farkedilir bir iyilik hali, ve giderek yağlı dokularda incelme, selülitlerinden arınma gözlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder