15 Mayıs 2010 Cumartesi

"Güzellik Sorunları ve Çözümleri"


"Güzellik Sorunları ve Çözümleri"



Kuru cilt, yorgun bakışlar, gözaltı morlukları gibi güzelliğinize gölge düşüren sorunlar ile çözümleri..Tazelenmiş bir görünüme mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Bobbi Brown'ın güzellik önerileri tekrar canlı ve güzel görünmenizisağlayacak.


Problem: Kavrulmuş, kupkuru cilt


Çözüm: Su, su, su! Tabaka halindeki cilt bakım formülleri - ıslaklık sağla, nem bakımından zengin kremler, yoğunlaştırılmış ürünleri dene - cildinize dolgunluk ve rahatlık verir. Kremi parmaklarınızla cildinize iyice sürün. Eğer cildinizin sıkılaştığını hissederseniz, kuru bölgelere yüz yağını parmaklarınızla hafifçe vurarak uygulayabilirsiniz.


Problem: Gözaltı morlukları


Çözüm: Gözaltı morluklarının etkisini gidermenin en iyi yolu kapatmaktır. Eğer gözaltı morluklarınız çok koyu ise, pembe ya da şeftali tonlarında kapatıcılarla başlayın. Daha sonra tabakanın üzerine sarı tonda fondöteninizden bir iki numara daha aydınlık gölgeler uygulayın. Ortalama koyuluktaki gözaltı morlukları için sarı tonlardaki kapatıcılar kullanılabilir.


Problem: Donuk, renksiz ten


Çözüm: Allık ile yüzünüze ışık, canlılık verebilirsiniz. İlk önce elmacık kemiklerinizden başlayarak alnınızdaki saç çizgisine kadar allık sürün, burnunuza doğru aşağıya inerek hafifçe dağıtın. Elmacık kemiklerinize tekrar allık sürerek yüzünüze biraz daha ışıltı ve renk verin.


Problem: Yorgun ve uykulu bakışlar


Çözüm: Makyajla uyanmış bakışlara sahip olabilirsiniz. Kirpik çizginize siyah, koyu kahverengi eyeliner sürün. Eyeliner'ın gözlerinizi açık gösterecek kadar kalın sürdüğünüzden emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder