15 Mayıs 2010 Cumartesi

Yahşi Batı Fragmanı Ful İzle

Merakla beklenen Cem Yılmaz'ın son filmi Yahşi Batı'nın fragmanı yayınlandı. İşte Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Yahşi Batı filminin fragmanı!
Aziz Bey, yani Cem Yılmaz ile Lemi Bey (Ozan Güven), 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika’ya giderler.



Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika’ya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler.



Malumunuz Vahşi Batı’da posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur.







İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. Önce ellerinden elmas taş gider. Sonra da paralarını kaptırırlar. İşte film de asıl bu noktada başlar.



İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar.



Tabii çeşitli cinliklerle. Gördükleri ‘Wanted’ ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar.



Biri haydut olur, diğeri onu yakalar. Tabii başlarına her defasında binbir olay gelir. Bir defasında da Calamity Jane vari, kadın silahşör rolünü canlandıran Demet Evgar ile karşılarlar.



Tam canlarından olacakken Aziz Bey (Cem Yılmaz) birbirinden komikliklerle aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey’in (Ozan Güven) haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır.


Kaynak:
Haber7

Yahşi Batı Filmini İzlemek İçin Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder