15 Mayıs 2010 Cumartesi

40 kilo zayıflatan yöntem Türkiye'de



Bu yöntemle 1 saatte 1 kilo vermek mümkün.. Fransa'da uygulanmaya başladığı anda zayıflama ve bölgesel incelmede büyük ses getiren Lipodissolution (LDS) tedavisi artık Türkiye'de...

Fransa'da uygulanmaya başladığı anda zayıflama ve bölgesel incelmede büyük ses getiren Lipodissolution (LDS) tedavisini Kardiyovasküler Anestezi Reanimasyon ve Beslenme Uzmanı Dr.İsmail Ağar Türkiye'de de uygulamaya başladı.

Dr. Ağar "LDS tedavisinin ozon sauna ile kombinasyonu sayesinde 40 kilo veren hastalarımız var" dedi.

Dünya gündemini, savaş, sigara kadar meşgul eden şişmanlık ve getirdiği sorunlarla mücadele adına neredeyse tüm sağlık sektörü harıl harıl çalışıyor.

Aç kalan ruhumuzun gıdalarla doymayacağını bilsek de yeme içgüdümüzü frenleyemiyoruz. Neyse ki konunun uzmanları konuda oldukça gayret sarfediyorlar. Fiziksel güzelliklerine ve inceliklerine bağlılıkları ile tanınan Fransızlar'ın bulduğu yeni bir yöntem zayıflama alanında çok ses getirdi ve kısa sürede de ünlendi. bu çarpıcı buluşu Türkiye'ye getiren Kardiyovasküler Anestezi Reanimasyon ve Beslenme Uzmanı Dr. İsmail Ağar sorularımızı yanıtladı.

YAĞLARI C VİTAMİNLERİ PARÇALIYOR

Hemen her hanımın başlıca iki sorunu selülit ve bölgesel fazlalıklardır ama günümüzde erkekler de kiloları ile savaşmaya başladı. Uygulamaya başladığınız son yöntemle ilgili bilgi alabilir miyiz?

Büyük ses getiren Lipodissolution tedavisi her türlü kilo verme ve bölgesel incelme çabalarına rağmen bölgesel vücut yağlarında azalma olmayanlara mükemmel çözüm getiriyor.

Tedavi özellikle karın yan bölgeleri, göbek, diz içleri basen yanları ve gıdı bölgelerindeki yağların parçalanmasında çok etkili. Yağ hücrelerinin iç ve dış ortamı arasında konsantrasyon farkı oluşturarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlayan Lipodissolution tedavisi kilo vermesine rağmen hala istediği bölgelerde incelme sağlayamayanlar için yeni ve oldukça etkili bir tedavi.

C vitamini ve benzeri ilaçların sınırlı ve küçük enjeksiyonlarla sorunlu bölgelere uygulanmasına dayanan işlem sonunda parçalanan yağ hücreleri suya dönüşerek idrar ve ter gibi yollarla vücuttan atılıyor. Klinik çalışmaları hastalar üzerinde mi yapılmış? Evet. Tedavi ile ilgili olarak Fransa'da yapılan klinik çalışmada; yaşları 18 ile 45 yaş arasında değişen 133 kadın seçildi ve 6 hafta boyunca haftada 1 defa lipodissolution tedavisi uygulandı.

Hanımlara herhangi bir diyet uygulanmadan yapılan tedavi sonucunda karın ve basen çevrelerinde ciddi ölçüde incelme saptanırken yapılan ekografik tetkiklerinde bölgesel yağlarında %30 oranında azalma tespit edildi.

HER SEANSTA 400 KALORİ

Yöntem tek başına mı uygulanıyor, destekleniyor mu? Sıklıkla bayanların gündemini meşgul eden selülit ve kilo probleminde LDS tedavisinin ozon sauna ile kombinasyonu etkili sonuçlar yatarıyor. Hücrelerin daha iyi oksijenlenmesini sağlayan ve ayrıca her seansta 200 ila 400 kalori yaktıran Ozon sauna uygulamasının bölgesel yağ parçalayıcı Lipodissolution ile kombinasyonu kişilerin metabolizmasını hızlandırma ve düzenleme etkisine sahip.

Bu tedaviyle 40 kiloya kadar veren hastalar olduğunun da altını çizmeliyim. Bütün bu yöntemleri uyguladığı halde yerleşik ve bir hastalığa bağlı kilo sorunu olanlar için farklı bir şey var mı? Elbette. Artık metabolizma hızını kolayca ölçmek mümkün biliyorsunuz.

Bugüne kadar ancak çok sınırlı şartlarda ve zorluklarla ölçülen metabolizma hızını yeni geliştirilen teknikle oksijen tüketimi hesaplanarak kolayca ölçüyoruz. Böylelikle kilo problemi yaşayanlar metabolizma hızlarını öğrenebiliyor. Aynı sistem bilgisayar kontrollü programıyla ayrıca bu kişilerin metabolizma hızlarına göre diyet programları da sunuyor. Metabolizma hızı düşük insanlarda başta tiroid bezi kontrolü olmak üzere tetkikler gerekiyor. Ve probleme göre tedaviler gerekiyor. Ayrıca ozon oksijen sauna uygulamalarının da bu kişilerde metabolizma üzerinde çok olumlu sonuçları var.

OKSİJENLE 1 SAATTE 1 KİLO VERİLİYOR

Bu anlattığınız yöntemlerin dışında zayıflama tedavisinde 'şok' diye tanımlayabileceğimiz başka bir yöntem var mı? Araştırmayı ve yenilikleri ülkeme taşımayı seviyorum. Pek çok yöntem var elbette. Mesela bir tanesinin temeli oksijen tedavisine dayanıyor. Bu tedavi yöntemiyle doktor kontrolünde bir saatte bir kilo veriliyor. Etkili medikal ve spa teknolojilerini kombine eden oksijen tedavisi, ısı terapisi, yatıştırıcı sistemi, aromaterapi ve ses terapisini aynı anda uygulayarak metabolizmayı harekete geçiriyor.

Uygulama sonrasında vücutta su tutulumu azalıyor ve cilt temizlenmiş oluyor. Ayrıca kas dahil pek çok ağrı ve acı da sona eriyor. Sistemin bir diğer etkisi de selülitleri ortadan kaldırması. Aslında kombine bir spa sistemi olan bu tedavi, metabolizmayı hızlandırıp kalori tüketimini artırarak zayıflamayı gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra stres ve endişe hislerini ortadan kaldırıyor. Bakıma dahil edilen oksijenle zihin daha sağlıklı hale gelirken moral ve konsantrasyon artışı gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder