15 Mayıs 2010 Cumartesi

Sedef Hastalarına Müjde

Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Yunus Ersin, yaptıkları farklı çalışmalarla ve bitkisel ilaç takviyesiyle sedef hastalığına garantili çözüm bulduklarını belirtti...
Sedef hastalarına müjde



Nedim Odabaş'ın haberi



Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Yunus Ersin, yaptıkları farklı çalışmalarla ve bitkisel ilaç takviyesiyle sedef hastalığına garantili çözüm bulduklarını, bundan böyle kendilerine müracaat eden sedef hastalarının kısa sürede dertlerine derman olabileceklerini ifade etti.



Allah dert verip derman aratmasın. Bazı hastalıklar vardır ki, doktor doktor dolaşırsınız, fakat bir türlü derdinize derman bulamazsınız. İşte, sedef hastalığı da bu hastalıklardan biridir.



Bayrampaşa Şifalı Bitkiler Merkezi Sahibi Yunus Ersin, yaptıkları farklı çalışmalarla ve bitkisel ilaç takviyesiyle sedef hastalığına garantili çözüm bulduklarını, bundan böyle kendilerine müracaat eden sedef hastalarına kısa sürede dertlerine derman olabileceklerini ifade etti. Sedef hastalarına müjde niteliğindeki bu çalışmalarda alanında uzman bir yurt dışı ekibiyle birlikte çalıştıklarını ve çok önemli bir formülasyona ulaştıklarını belirten Yunus Ersin, “Bu formül yurt dışında bile yok. Türkiye’de yaptığımız çalışmalarla bu formülasyonun etkilerini test ettik ve Sedef hastalığının tedavisinde yüzde 100 garanti verir bir konuma ulaştık. Şifalı bitkilerin modern tıbba desteğinin en üst düzeyde seyrettiği bu formülasyonun içinde insan sağlığını tehdit eder nitelikte hiçbir madde yoktur” dedi.



Kullandıkları malzemelerin herkesin bildiği malzemeler olduğunu, fakat işin sırrının önemli olduğunu belirten Yunus Ersin, “Vazelin, ardıç katranı, kına, portakal yağı, kına, çörek otu yağı kullanıyoruz. Bununla beraber bu formülasyonu zenginleştirdiğimiz çamurumuz var” diye konuştu.



Sedef hastalığı (Psoriasis) nedir?



Psoriasis Yunanca kaşınmak anlamına gelir. Psoriasis kalıcı bir hastalıktır. Sedef hastalığında kırmızı ve üzerinde sedefimsi beyaz pullar bulunan yaralar, özellikle kafa derisi, diz ve dirseklerde ortaya çıkar.



Bazı vakalar o kadar hafiftirler ki bu kişiler sedefleri olduğunu bile bilmezler. Bunun tam tersi bir şekilde psoriasis vücutta geniş alanları tutabilir. Psoriasis ailesel özellik gösterebilmesine rağmen, kişiden kişiye bulaşma özelliğine sahip değildir.



Hastalığın nedeni bilinmemektedir. Bununla beraber son zamanlarda yapılan araştırmalar beyaz kan hücrelerindeki anormal fonksiyonun derideki enflamasyonu uyardığı saptanmıştır.



Hastalık bir çok şekilde görülebilir. Hastalığın şiddeti, süresi, vücutta dağılımı ve şekli kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sıklıkla açık kırmızı renkli lekeler şeklinde başlar. Zaman içinde genişleyerek üzerinde pullar gelişir. Yüzeydeki pullar kolaylıkla kaldırılabilirken, altta yerleşenler deriye daha yapışıktırlar. Bu kabuklar kaldırıldığında deri kanamaya hassasiyet gösterir. Bu kırmızı alanlar genişleyerek oldukça büyük alanları kaplayabilirler. Diz, dirsek, kasıklar ve cinsel bölge, kollar, bacaklar, avuç içi ve ayak tabanı, saçlı deri sedefin sık görüldüğü alanlardır. Daha çok hep aynı alanlarda görülme eğilimindedir.

Kaynak:
Haber7.Com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder