15 Mayıs 2010 Cumartesi

SUNA DUMANKAYA SELÜLİT İÇİN PELLİNG TARİFİ


SELÜLİT NEDİR?
selülit bir hastalık olup tıptaki adı Hidrolipodistrofidir. Hormonal ve dolaşım bozukluğundan kaynaklanan bir genel dengesizliğin sonucudur.Cilt iki parmak arasında kıstırıldığında, cildin dış tabakasında girinti ve çıkıntılar meydana gelir ki tıpta buna portakal kabuğu görünümü denir.
Derya Baykalın, 08 nisan 2010 Tarihinde yayınlanan bölümünün konuğu, Doğal Güzellik UzmanıDerya Baykalın sevilen proramı, deryalı Günlere, Suna Dumankaya, harika tariflerle damgasını vurdu. Bu tarifler, tüm hanımların orta sorunu olan selülit problemi ile ilgiliydi. bir önceki yazımızda, suna dumankayanın selülit çayı tarifini vermiştik. bu yazımızda ise, selülitleri yok etmenin doğal yolu olan, doğal peeling tarifini vermek istiyoruz. Bu doğal peeling, kandolaşımının hızlanmasını sağlıyor, ölü derilerin vücutttan atılarak, pürüzsüz ve sıkı bir görüntü sağlıyor.
GEREKLİ MALZEMELER:
*1 kase himalaya tuzu veya deniz tuzu,
*1 çorba kaşığı biberiye çayı,
*1 çorba kaşığı jojoba yağı,
*1 çorba kaşığı limon yağı,
*1 çorba kaşığı portakal yağı,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : tüm malzemeleri ve deniz tuzunu bir kasenin içinde karıştırın. banyo sıasında bu karışımı tüm vücuda oavlaya ovalaya sürerek masaj yapın.streç filmle sarınıp 2-3 saat bu şekilde kalın . Düzenli uygulama sonucunda, seliltleriniz tamemen tedavi olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder